Terug Hulp nodig

Beleggen met onderpand

Beleggen met onderpand

Bedrijven doen steeds vaker een beroep op beleggers voor hun financiering. Trefi Finance is zo'n bedrijf. Trefi Finance geeft obligaties uit en u kunt in deze, aan Euronext genoteerde, obligaties beleggen. Is dit een verstandige belegging? Welke risico’s kenmerken deze belegging? Wat zijn de zekerheden?

Om deze vragen – en nog vele anderen – te behandelen organiseert IEX op woensdag 2 december in samenwerking met Trefi Finance een online seminar over deze obligaties.

In dit seminar spreekt Pieter Kort, hoofdredacteur van IEX, met Florus van Herpt van Trefi Finance. Er zal onder meer worden stilgestaan bij:

Tijdens dit seminar zal onder meer worden stilgestaan bij:   
• Wat doet Trefi Finance? 
• Waarom kiest het bedrijf voor deze financieringsvorm? 
• Wat kan een belegger in Trefi Finance Obligaties verwachten? 
• Hoe krijg je als belegger inzicht in de activiteiten en structuur van het bedrijf? 
• Waar gaat Trefi Finance het geld voor gebruiken? 
• Welke zekerheden biedt de obligatie?

 
Over Trefi Finance
Trefi Finance helpt MKB-bedrijven bij het innen van openstaande facturen. Ondernemers worstelen met rekeningen die lang onbetaald blijven. Grote bedrijven nemen zo’n machtspositie in dat het voor ondernemers in het MKB lastig is om rekeningen op tijd betaald te krijgen. Betalingstermijnen van zestig of negentig dagen zijn heel normaal, waardoor MKB-ers regelmatig in de problemen komen omdat zij niet direct over hun geld kunnen beschikken. Trefi Finance biedt hiervoor een online oplossing, door nog niet betaalde facturen voor te financieren.

Kosten: dit seminar is gratis
Datum: woensdag 2 december 2015
Aanvang: 20:00 uur
Klik hier om informatie per e-mail aan te vragen

woensdag

2

december 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.