Terug Hulp nodig

BUX; Ontdek handelen 2.0

BUX; Ontdek handelen 2.0

In dit webinar gaat Arend Jan Kamp in gesprek met Nick Bortot (ex-BinckBank).

Nick was het getreur en het gebrek aan innovatie in de financiële wereld meer dan zat. Daarom bedacht hij BUX: een innovatieve trading app die handelen op de beurs extreem toegankelijk, maar vooral ook heel leuk en betaalbaar maakt. De minimale transactiekosten bij BUX zijn 35 cent, BUX kent geen spreads en je kunt 24 uur per dag traden.

Al 35.000 gebruikers
BUX is nu iets meer dan 2 maanden live en heeft inmiddels meer dan 35.000 gebruikers, waarmee het in één klap de snelst groeiende trading app van Europa is. Blijkbaar spreekt BUX een enorm breed publiek aan. Hoe heeft Nick dat voor elkaar gekregen? In dit webinar vragen we Nick Bortot, de oprichter van BUX, het spreekwoordelijke hemd van het lijf.

BUX We gaan onder andere in op:
• Wat is BUX precies en hoe werkt de app?
• Kan ik met BUX wat ik ook met mijn bank of broker kan?
• Wat betaal je bij BUX precies en hoe verdient BUX zijn geld?
• Wie zit er achter BUX?

Over Nick Bortot
Nick Bortot was jarenlang een van de drijvende krachten achter BinckBank. Volgens Nick gaat beleggen maar ten dele over geld verdienen. ‘Beleggen is vooral leuk, spannend en leerzaam.’ Nick ziet de beurs zelfs als ‘het beste spel op aarde’. Met BUX wil hij iedereen die altijd al werd aangetrokken tot financiële markten, de sensatie van de beurs laten ervaren.

donderdag

27

november 2014

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.