Terug Hulp nodig

Data Analytics voor verzekeraars

Data Analytics voor verzekeraars

Bij veel verzekeraars ligt er een schat aan waarde verborgen in data. Analysetechnieken en toenemende rekenkracht bieden steeds meer kansen voor bijvoorbeeld kostenreductie, schadelastbeheersing, premiestelling en verhoging van de klanttevredenheid, maar hoe benut u deze kansen optimaal?

Aan de hand van concrete use cases neemt Hylke Niermeijer (Practice Lead Data Analytics) u in dit webinar mee in de verschillende mogelijkheden waarop Data Analytics bij verzekeraars wordt ingezet. We laten zien welke kansen er in 2018 verzilverd zijn, welke er zijn blijven liggen en wat de ‘voorspelling’ is voor gebruik van Data Analytics in 2019.

Na afloop van het webinar heeft u een globaal beeld van de stand van Data Analytics in de verzekeringsmarkt en hopen wij u met veel concrete voorbeelden geprikkeld te hebben om nog meer uit uw data te halen in 2019.

Omdat we een interactief webinar beogen, nodigen we u graag uit op voorhand vragen in te sturen, waarop we in het webinar terug kunnen komen. Ook zullen we regelmatig vragen of stellingen inbrengen via een poll in deze sessie. Zo delen we verschillende standpunten en visies.

Aarzel dus vooral niet om alvast een prangende of prikkelende vraag in te sturen. 

donderdag

24

januari 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.