Terug Hulp nodig

Data Analytics voor verzekeraars, intermediairs en volmachtsbedrijven

Wij nodigen u graag uit voor ons webinar op 6 juni aanstaande. In dit webinar delen wij 2 best practices uit onze data analytics praktijk met u.
Triple A - Risk Finance helpt met behulp van Data Analytics verzekeraars, intermediairs en volmachtsbedrijven in de Nederlandse markt met het realiseren van verbetering van het frauderesultaat, reductie van onnodige schadeuitkeringen, reductie van onnodige handelingen in klant- of claimsproces, verbetering van combined ratio, verbetering van conversie ratio's en verlagen van uitstroom.

Na afloop van het webinar heeft u concrete handvatten om data analytics toe te passen in uw eigen praktijk.

Deelnemers aan dit webinar zijn vooral Data Scientist, Actuaris, Marketeer, Commercieel medewerker danwel beslisser in de verzekeringsbranche.

Omdat we een interactief webinar beogen, nodigen we u graag uit op voorhand vragen in te sturen, waarop we in het webinar terug kunnen komen. Ook zullen we regelmatig vragen of stellingen inbrengen via een poll in deze sessie. Zo delen we verschillende standpunten en visies. Aarzel dus vooral niet om alvast een prangende of prikkelende vraag in te sturen.

donderdag

6

juni 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.