Terug Hulp nodig

Adfo Webinar: GRATIS Proefcollege Content Strategie

Adfo Webinar: GRATIS Proefcollege Content Strategie

Hoe raak jij je doelgroep met een goede Content Strategie? 
Ter introductie van de webinarreeks rondom het Handboek Content Strategie(#HCS) trakteert Adfo Groep op een gratis ‘webinar’ over Content Strategie verzorgt door auteur Patrick Petersen (@onlinemarketeer op Twitter). 

Het webinar vind plaats op maandag 11 november 2013: 20.30– 21.00 en is voor iedereen die zich tijdig registreert gratis te volgen.
In dit PowerWebinar neemt Petersen de kijker mee in een boeiend verhaal dat voor bewustwording, betrokkenheid, beslissing en binding zorgt.Hoe maak je een vertaalslag van content strategie naar tactiek? 

Webinarreeks Content Strategie 
In 4 praktijkgerichte online colleges onder leiding van hoofddocent Patrick Petersen wordt je meegenomen in een boeiend verhaal over content strategie dat voor bewustwording, betrokkenheid, beslissing en binding zorgt. Hoe gedraag je je in het nieuwe tijdperk van 'conversatie' en hoe zet je content effectief in als marketingstrategie?  

Met praktische modellen, insights uit onderzoeken, voorbeelden en cases neemt Petersen je mee in een vertaalslag van content strategie naar content marketing naar tactiek en campagne. Aangevuld met andere autoriteiten uit het vak leer je alles wat je nu moet weten over de trends en toepassingen van content strategie anno nu. 100% digitaal en interactief, te volgen in je eigen omgeving. Met als doel je content strategie skills naar een substantieel hoger niveau te brengen


maandag

11

november 2013

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.