Terug Hulp nodig
258 keer bekeken

Aedes-app Brandveiligheid: aan de slag!

Aedes-app Brandveiligheid: aan de slag!

In dit webinar lichten Rogier Goes (projectleider Brandveiligheid Aedes), Hajé van Egmond (adviseur Brandveiligheid) en Raoul Willemsen (ontwikkeling software Go2Sure) toe hoe u de gratis Aedes-app Brandveiligheid uit de Vernieuwingsagenda het beste kunt gebruiken. U leert hoe u met de app woongebouwen kunt inspecteren waar veel ouderen wonen. De app laat de voornaamste risico’s zien en stelt brandveilige oplossingen voor.

Veiligheid huurders vergroten
Senioren blijven tegenwoordig langer zelfstandig wonen. Ook als ze minder mobiel worden. Dat vraagt extra aandacht omdat ouderen in geval van brand minder makkelijk kunnen vluchten. Ze kunnen niet altijd meer op directe hulp rekenen omdat hun buren ook minder mobiel zijn. Corporaties krijgen steeds vaker te maken met incidenten waarbij deze doelgroep is betrokken. Gezamenlijke inzet van alle betrokken partijen draagt bij aan betere veiligheid van huurders.

Doelgroep
Het webinar is voor corporatiemedewerkers die met de app hun gebouwen willen (laten) inspecteren. Zowel strategische medewerkers zoals manager Wonen of Vastgoed, als uitvoerende medewerkers zoals gebouwbeheerder of medewerker onderhoud krijgen door dit webinar inzicht in het gebruik van de app en de rol die het kan vervullen voor hun corporatie.

Voorbereiding
Ter voorbereiding op het webinar raden wij u aan om de Aedes-app Brandveiligheid tijdig aan te vragen via deze link en alvast eens een kijkje te nemen in de app.

donderdag

21

februari 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.