Webinar overzicht Hulp nodig
TRIAS Legitimatiecheck: inzicht en praktische tips Hoe kijken huurders en stakeholders aan tegen corporaties? En komt dat overeen met hoe corporaties zichzelf zien? De door Aedes ontwikkelde TRIAS Legitimatiecheck geeft d...
88 keer bekeken

TRIAS Legitimatiecheck: inzicht en praktische tips

TRIAS Legitimatiecheck: inzicht en praktische tips

Hoe kijken huurders en stakeholders aan tegen corporaties? En komt dat overeen met hoe corporaties zichzelf zien? De door Aedes ontwikkelde TRIAS Legitimatiecheck geeft daar inzicht in. Het instrument geeft bovendien praktische tips aan corporaties om met legitimatie aan de slag te gaan. In dit Aedes-webinar op 14 december 2016 van 10.00 tot 11.00 uur krijgt u inzicht hoe de TRIAS Legitimatiecheck in de praktijk werkt en hoe u het meeste kunt halen uit de analyse van de vragenlijst.

Hulpmiddel
De TRIAS Legitimatiecheck is een relatief eenvoudig instrument dat theorie en praktijk combineert. Een theoretisch kader beschrijft wat legitimatie precies is en hoe je die van huurders en stakeholders kunt verkrijgen. Daarnaast maakt het legitimatie meetbaar via een praktische vragenlijst. In de vragenlijst geven respondenten aan hoe zij de corporatie zien en hoe zij de corporatie het liefst willen zien. De uitkomsten van die enquêtes worden verwerkt in overzichtelijke tabellen. Op basis van die uitkomsten krijgt de corporatie direct praktische suggesties op maat om haar legitimatie te versterken.

Doelgroep

Het webinar is voor directeur-bestuurders, bestuurssecretarissen, managers strategie en/of wonen van corporaties die bij Aedes zijn aangesloten. Alle overige geïnteresseerde leden kunnen zich ook aanmelden.

Voorbereiding
Ter voorbereiding op het webinar raden wij deelnemers aan om de TRIAS Legitimatiecheck alvast op te vragen, te bekijken en de bijbehorende inhoudelijke en technische handleidingen door te nemen. U kunt alle  documenten opvragen via legitimatiecheck@aedes.nl.

woensdag

14

december 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.