Terug Hulp nodig
81 keer bekeken

Hoe werkt de SBI Transparantietool (voor grote corporaties met meer dan 12.000 vhe)?

De door Aedes ontwikkelde Transparantietool is een nieuw praktisch hulpmiddel bij gesprekken met stakeholders, zoals gemeenten en huurders. Er zijn twee varianten van de tool, voor grote en kleinere corporaties. Hoe werkt de Transparantietool in de praktijk en waar begint u? In dit Aedes-praktijkwebinar voor grote corporaties met meer dan 12.000 vhe leiden Johan Conijn (directeur Ortec Finance) en Pieter van Hulten (projectleider Aedes) u op 17 mei 2016 van 09.30 tot 10.00 uur door de SBI Transparantietool zodat u er daarna zelf mee aan de slag kunt. Aansluitend is van 10.10 tot 10.40 uur het webinar voor kleine corporaties tot 12.000 vhe.

Hulpmiddel
Corporaties kunnen de SBI Transparantietool gebruiken bij hun gesprekken met gemeenten, huurders en andere stakeholders om ze inzicht te geven in de gevolgen van mogelijke keuzes. Bijvoorbeeld bij het maken van een ondernemingsplan of rond prestatieafspraken. Tijdens zo’n gesprek is het mogelijk om direct berekeningen te maken met de tool. Dat maakt het mogelijk discussies opener en scherper te voeren.

Doelgroep
Het webinar is bedoeld voor directeur-bestuurders, managers financiën en managers wonen van corporaties die bij Aedes zijn aangesloten met meer dan 12.000 vhe.

Voorbereiding
Ter voorbereiding op het webinar raden wij u aan om de SBI Transparantietool alvast te bekijken en de bijbehorende gespreks- en technische handleidingen door te nemen. De tool en de handleidingen zijn meegestuurd met de Corporatiemail op 14 april 2016. U kunt de handleidingen nogmaals opvragen via Transparantietool@aedes.nl.

dinsdag

17

mei 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.