Terug Hulp nodig
Help, Pensioenakkoord! Moet ik daar iets mee? Dat is een vraag die we veel krijgen van werkgevers. En het antwoord is “Ja”. Iedere werkgever en werknemer in Nederland met een pensioenregeling krijgt er mee te maken....
529 keer bekeken

Help, Pensioenakkoord! Moet ik daar iets mee?

Help, Pensioenakkoord! Moet ik daar iets mee?

Dat is een vraag die we veel krijgen van werkgevers. En het antwoord is “Ja”. Iedere werkgever en werknemer in Nederland met een pensioenregeling krijgt er mee te maken. Daarom praten we jou als werkgever graag bij tijdens ons webinar.

Wat kan je verwachten:

- Wat is er op hoofdlijnen afgesproken
- Wat moet er nog uitgewerkt worden
- Waar moet je als werkgever nu al iets mee
- Wat zijn belangrijke momenten in het vervolgtraject
- Waar is advies noodzakelijk

Voor wie:
Alle werkgevers met een DB of DC regeling bij een verzekeraar of PPI.
Zit je als werkgever bij een pensioenfonds dan is het handiger om het voorstel vanuit het pensioenfonds af te wachten

Wanneer:
Maandag 14 december 10:00 tot 11:00.

Sprekers:
Kees Kamminga
Kees Kamminga is strategisch beleidsmedewerker Pensioen. Hij is lid van de werkgroep Toekomst Pensioenstelsel van het Verbond van Verzekeraars en is vanuit Aegon betrokken bij het (wetenschappelijk) onderzoek door Netspar. Namens het Verbond van Verzekeraars heeft hij deelgenomen aan verschillende werkverbanden van SZW voor de uitwerking van het Pensioenakkoord.

Raymond Endenburg
Raymond Endenburg is als directeur Verzekerd Pensioen verantwoordelijk voor het pensioenbedrijf van Aegon Levensverzekering NV. Hij startte zijn loopbaan in 1996 als pensioenjurist en werkte sindsdien in uiteenlopende (management-)rollen bij pensioenverzekeraars. Vanuit die verschillende perspectieven was hij eerder intensief betrokken bij de implementatie van nieuwe wetgeving.

Frits Bart
Frits Bart is algemeen directeur van Aegon Cappital BV. Hij trad 21 jaar geleden in dienst bij Aegon en bekleedde verschillende functies in corporate sales, operations, strategie en beleid bij de Nederlandse pensioendivisie. Voordat hij bij Aegon kwam, werkte Frits bij 2 actuariële adviesbureaus en bij twee andere Nederlandse pensioenverzekeraars.

maandag

14

december 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.