Terug Hulp nodig

Arbeidsrecht | Uitspraken uitgelicht

Arbeidsrecht | Uitspraken uitgelicht

Arbeidsrecht is continu in beweging. Het afgelopen jaar heeft dat weer laten zien. Tijdens het seminar bespreekt het arbeidsrechtteam in vogelvlucht de belangrijkste arbeidsrechtelijke uitspraken van het afgelopen jaar met u.

Aan de orde komen belangrijke uitspraken op het gebied van onder andere de WWZ (herplaatsingsverplichting en bewijslast ten aanzien van verschillende ontslaggronden), (ontslag)vergoedingen, pensioen, medezeggenschap, stakingen en de flexibele schil. Ook zal voor u het net worden opgehaald omtrent verschillende zeer relevante ontwikkelingen, waaronder op het vlak van de voorstellen voor de Wet arbeidsmarkt in balans (aanpassing WWZ), de UWV beleidsregels, payrolling en de aandeelhoudersrichtlijn.

Met dit seminar bent u in twee uur tijd weer helemaal bij voor wat betreft de belangrijkste arbeidsrechtelijke en pensioenrechtelijke ontwikkelingen in de rechtspraak.

U kunt deze uitnodiging ook met uw collega's delen. Zij kunnen dezelfde registratielink gebruiken. Houd er rekening mee dat uw contactgegevens voor hen zichtbaar zijn wanneer u dit doet.

Wij zien ernaar uit u en/of uw collega's op 7 februari te verwelkomen bij het seminar bij ons kantoor of online tijdens het webinar.

Bezoek onze website voor meer informatie over de Allen & Overy Amsterdam Seminar Series.

donderdag

7

februari 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.