Terug Hulp nodig

Preventief Medisch onderzoek (PMO)

Preventief Medisch onderzoek (PMO)

Tijdens het webinar ‘Preventief medisch Onderzoek’ (PMO) geven ArboNed experts Mike Broxterman, Vitaliteits- en gezondheidsdeskundige en Gaby Reijseger, Arbeid & Organisatiedeskundige inzicht in de belangrijkste aspecten van het Preventief medisch onderzoek (PMO).

Hoe gezond zijn uw mensen? Wie zijn er 'at risk'? Hoe kunt u bijdragen aan gezonde en vitale medewerkers? Wat bent u wettelijk verplicht? Met een Preventief medisch onderzoek (PMO) krijgt u direct inzicht in de mentale en fysieke gezondheid van uw werknemers én de belangrijkste risico’s voor uitval.

 
We gaan vooral ook dieper in op wát u als werkgever kunt doen met de uitkomsten van het PMO? Zodat u gericht maatregelen kunt treffen en uitval kunt voorkomen. Mensen die zich fit voelen en gezond zijn, zijn immers productiever en melden zich minder vaak ziek. Zo verlaagt u het verzuim in uw bedrijf en daarmee ook de bedrijfskosten.

Invalshoeken:


- Wettelijk kader en verplichtingen PMO.
- Nut en toegevoegde waarde PMO voor u als werkgever en uw medewerkers.
- Het ePMO (online variant).
- Praktijkvoorbeelden waarmee u de vitaliteit en gezondheid in uw organisatie kunt verbeteren en stimuleren.

 
Over ArboNed

ArboNed maakt werkend Nederland vitaler, zodat meer mensen aan het werk zijn en blijven. Zo leveren we een bijdrage aan het welzijn van mensen en de welvaart van de maatschappij. Dagelijks staan we klaar voor 70.000 werkgevers en meer dan 1 miljoen werknemers.

dinsdag

19

april 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.