Terug Hulp nodig
OmgevingsWeb: van wetten naar werken Vanaf 2021 treedt de Omgevingswet in werking. Voor veel gemeenten is het nog onduidelijk wat hen te wachten staat en wat de impact van de Omgevingswet is op bedrijfsproce...
77 keer bekeken

OmgevingsWeb: van wetten naar werken

Vanaf 2021 treedt de Omgevingswet in werking. Voor veel gemeenten is het nog onduidelijk wat hen te wachten staat en wat de impact van de Omgevingswet is op bedrijfsprocessen en medewerkers. Tijdens het webinar op 15 november geven wij gemeenten inzicht in waar zij staan en waar zij de komende tijd nog aandacht aan kunnen schenken.

Wij hebben een quickscan ontwikkeld, die de verschillende elementen die een rol spelen bij de implementatie van de Omgevingswet in kaart brengen. Voorafgaand aan het webinar krijgt u de mogelijkheid om een mini-quickscan in te vullen. De resultaten uit de mini-scan bespreken we live tijdens het webinar.

Na aanmelding krijgt u de mini-quickscan (online vragenlijst) toegestuurd. Wilt u deze invullen? De resultaten gebruiken we om de impact van de Omgevingswet toe te lichten.

Voor wie: We richten ons primair op gemeenten en andere geïnteresseerden zijn uiteraard van harte welkom.
Wanneer: 15 november 2018 van 11.00 – 12.00 uur.
Locatie: Online, het is tenslotte een webinar.
Meer weten? Neem contact op met Shirley Siebum via omgevingsweb@becis.nl

donderdag

15

november 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.