Filter webinarsSluit filter
Log in voor een compleet overzicht van alle webinars
297 keer bekeken

Vooroverleg volgens de spelregels van het Besluit Fiscaal Bestuursrecht (BFB), meer in het bijzonder over het onderwerp gebruikelijk loon voor de DGA

De Belastingdienst signaleert dat. vooral de kleinere, Fiscaal Dienstverleners-kantoren vaak niet voldoen aan de voorwaarden die de Belastingdienst stelt aan het voeren van vooroverleg. De verzoeken zijn vaak incompleet: relevante feiten en omstandigheden ontbreken en een motivering van het eigen standpunt ontbreekt.

Ook bestaat de indruk dat FD’s soms (wellicht routinematig) casuïstiek voorleggen, waarin het voeren van ...

Datum:
Duur: 90 minuten
532 keer bekeken

Webinar Leidraad horizontaal toezicht fiscaal dienstverleners

Webinar Leidraad horizontaal toezicht fiscaal dienstverleners

Op 9 maart is de nieuwe Leidraad horizontaal toezicht fiscaal dienstverleners gepubliceerd op de website van de Belastingdienst. De nieuwe Leidraad verschilt op een aantal belangrijke punten van de oude Leidraad. In dit webinar laten we in een gesprek met deskundigen de belangrijkste wijzigingen de revue passeren en gaan in op wat dat voor de praktijk ...

Datum:
Duur: 90 minuten
4402 keer bekeken

Webinar DBA voor zzp'ers

Webinar DBA voor zzp'ers

Vanaf 1 mei 2016 verdwijnt de Verklaring arbeidsrelatie (VAR). Er komt dan een nieuwe werkwijze waarmee zzp'ers en opdrachtgevers zekerheid kunnen krijgen over werken buiten loondienst. Op 12 april van 20.00 – 21.00 uur organiseren wij hierover een webinar voor zzp'ers. Wij behandelen dan de volgende onderwerpen:

· regels rondom werken in loondienst en werken als ...

Datum:
Duur: 1 uur
4336 keer bekeken

Webinar DBA voor opdrachtgevers

Webinar DBA voor opdrachtgevers

Vanaf 1 mei 2016 verdwijnt de Verklaring arbeidsrelatie (VAR). Er komt dan een nieuwe werkwijze waarmee opdrachtgevers en zzp'ers zekerheid kunnen krijgen over werken buiten loondienst. Op 12 april van 11.00 – 12.00 uur organiseren wij hierover een webinar voor opdrachtgevers. Wij behandelen dan de volgende onderwerpen:

· wet- en regelgeving rondom werken in loondienst
· ...

Datum:
Duur: 1 uur
7085 keer bekeken

Werkkostenregeling voor iedere werkgever verplicht

Werkkostenregeling voor iedere werkgever verplicht

U bent een werkgever, fiscaal dienstverlener, salarisadministrateur of u heeft anderszins met de werkkostenregeling te maken. Voor u heeft de Belastingdienst een webinar georganiseerd.Tijdens dit webinar gaan we in op situaties waar veel werkgevers mee te maken krijgen, bijvoorbeeld:

- Wat kunt u onbelast vergoeden of verstrekken aan uw werknemer?
- Hoe gaat u om met bedrijfsuitjes?
- ...

Datum:
Duur: 1 uur