Terug Hulp nodig
Webinar Wetsanalyse Hoe kunnen we geautomatiseerde besluiten steeds terug herleiden naar de juridische bron? En zorgen dat de wetsuitvoering beter te verantwoorden en uitlegbaar wordt? ...
2390 keer bekeken

Webinar Wetsanalyse

Hoe kunnen we geautomatiseerde besluiten steeds terug herleiden naar de juridische bron? En zorgen dat de wetsuitvoering beter te verantwoorden en uitlegbaar wordt?  Hiervoor is een werkwijze ontwikkeld die is beschreven in het boek ‘Wetsanalyse – voor een werkbare uitvoering van wetgeving met ICT'. 

Tijdens dit webinar vertellen de schrijvers van het boek meer over de werkwijze, het juridische analyseschema, geschikte tooling en de multidisciplinaire aanpak. Ook komen ervaringen uit de praktijk aan bod. 

Het eerste exemplaar van het boek wordt tijdens dit webinar uitgereikt aan Frank van Ommeren, hoogleraar Staats- en bestuursrecht aan de VU. 

Een must voor iedereen die op het snijvlak van wetgeving en ICT werkzaam is: juristen, uitvoeringsdeskundigen, kennismodelleurs, software ontwikkelaars en alle andere geïnteresseerden. 

vrijdag

25

juni 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.