Terug Hulp nodig

Masterclass Turbobeleggen met Jim Tehupuring, Nico Bakker, Guy Boscart

Masterclass Turbobeleggen met Jim Tehupuring, Nico Bakker, Guy Boscart

Tijdens de beleggingscompetitie (die op 10 oktober officieel van start gaat) gaat u samen met één van de vijf beleggingscoaches de strijd aan om de Slimste Belegger van deze editie te worden.  Het team van coaches bestaat deze editie uit: Jim Tehupuring, Guy Boscart, Royce Tostrams, Janneke Willemse en Nico Bakker. Zij zullen u tijdens de Slimste Belegger voorzien van concrete handelssuggesties die exclusief beschikbaar zijn voor degene die bij hen in het team stappen.  In dat kader vertellen Jim Tehupuring, Guy Boscart en Nico Bakker u tijdens het webinar op dinsdagavond 4 oktober wat zij u te bieden hebben als coach. Zij zullen u inzicht in hun eigen beleggingsstrategie en u krijgt vast een voorproefje van hoe zij te werk zullen gaan tijdens de competitie. Het webinar zal dinsdag 4 oktober om 20.00 uur van start gaan. 

Over de Slimste Belegger 2016  In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de Slimste Belegger: het spannendste beleggingsspel van Nederland. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo’s. In deze editie gebeurt dat met behulp van vijf veelzijdige beleggingscoaches.   De winnaar van de Slimste Belegger 2016 gaat er vandoor met de hoofdprijs van 2.500 euro. Daarnaast vallen er vele andere prijzen te winnen waaronder een MacBook Air, iPad Air, of één van de iPad mini’s.

Op 26 september is de oefenfase van de Slimste Belegger 2016 van start gegaan. Tijdens de Masterclasses presenteren de coaches zich aan u zodat u kunt kiezen wie van hen u gaat volgen tijdens de competitie fase van dit beleggersspel. In deze tweede uitzending presenteren Jim Tehupuring en Nico Bakker en zich aan u.

Kijk voor meer informatie over de coaches, de te winnen prijzen of om u alvast in te schrijven op:

Slimstebelegger.nl  

dinsdag

4

oktober 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.