Webinar overzicht Hulp nodig
150 keer bekeken

"AEX naar 1000"

"AEX naar 1000"

“De aandelenbeurzen kunnen de komende jaren verdubbelen, de  AEX kan dus naar1000 punten,”  stelt technisch analist Royce Tostrams in een rapport dat hij eind februari van dit jaar presenteerde. Dat vraagt om een toelichting: tijdens dit webinar zal Royce zijn technische visie uiteenzetten en ook de bedreiging voor dit scenario benoemen. Rogier San Giorgi, productspecialist bij BNP Paribas Markets, zal aan de hand van de beleggingskansen die Royce ziet voorbeelden van de verschillende beleggingsproducten tonen.

Royce Tostrams ziet op alle financiële markten een duidelijke omslag in het sentiment. Hij verwacht de komende tijd de start van nieuwe krachtige opgaande beweging van de aandelenkoersen, die tot ver in het volgende decennium kan aanhouden. Ondersteuning voor zijn theorie ziet Royce in de Vierjarige Businesscycle, de stijgende trend in de kapitaalmarktrente gepaard gaat met aantrekkende inflatie, het concurrentievoordeel van Europese bedrijven als gevolg van de sterke dollar en het feit dat grote Westerse beurzen hun belangrijke technische barrières gebroken hebben.

Tijdens het webinar komen verschillende markten aan bod: Europese en Amerikaanse aandelen, grondstoffen en de euro/dollar wisselkoers. Producten als Turbo’s, Rendement Certificaten en uiteenlopende gestructureerde producten worden besproken ter illustratie.   

Het webinar start op 24 april om 19:30 uur en zal ongeveer een uur in beslag nemen. Meld u nu aan!

maandag

24

april 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.