Terug Hulp nodig

Masterclass Slimste Belegger: Erik Mauritz & Guy Boscart

Gedurende de Slimste Belegger is er iedere week een Masterclass vol praktische tips, tricks en meer. Deze week zal de Masterclass worden gegeven door Erik Mauritz en Guy Boscart.  

Erik Mauritz (BNP Paribas)
Erik Mauritz is bij BNP Paribas verantwoordelijk voor turbo’s in Nederland. Hiervoor was hij hoofd van public distribution Benelux bij Royal Bank of Scotland (RBS) en had hij dezelfde functie bij ABN Amro.   

Guy Boscart
Oprichter van en grote man achter beursinformatiesite USMarkets, al sinds 1997. Boscart begon in de jaren tachtig met beleggen en biedt via USmarkets diverse abonnementsdiensten aan op basis van intermarket- en technische analyse, waarbij hij onder andere gebruik maakt van Turbo’s van BNP Paribas. Zijn specialismen zijn indices, valuta en olie.  

Deze Masterclass is op 1 mei.

Over de Slimste Belegger
In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de 'Slimste Belegger', het spannendste beleggingsspel van Nederland. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's. U heeft de mogelijkheid een ervaren beleggingscoach te selecteren. Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van 2500 euro! Meer informatie over de coaches, prijzen en inschrijving vindt u op www.slimstebelegger.nl.

maandag

1

mei 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.