Terug Hulp nodig

Masterclass Slimste Belegger: Nico Bakker en Rogier San Giorgi

Masterclass Slimste Belegger: Nico Bakker en Rogier San Giorgi

Gedurende de Slimste Belegger is er iedere week een Masterclass vol praktische tips, tricks en meer. Op 23 oktober zal de Masterclass worden gegeven door Nico Bakker en Rogier San Giorgi.  

Nico Bakker
Op Twitter bekend als @TheDailyTurbo, dus wat wilt u nog meer? Nico Bakker is technisch analist in hart en nieren en besteedt veel van zijn tijd aan het coachen van beleggers, om ze te helpen gedisciplineerd te handelen en hun emoties te beteugelen. Nico schrijft columns op Belegger.nl en DFT.nl en publiceert zijn analyses voor BNP Paribas in de Chart Navigator. In deze Masterclass licht Nico Bakker zijn specifieke technische marktlens toe   

Rogier San Giorgi (BNP Paribas)
Sinds 2004 is Rogier werkzaam in de financiële sector achtereenvolgens bij ABN AMRO, Royal Bank of Scotland en momenteel bij BNP Paribas. Als productspecialist helpt hij beleggers onder andere bij het opdoen van kennis over de werking, voordelen en risico’s van de gestructureerde beleggingsproducten van BNP Paribas. In deze Masterclass legt Rogier de basiswerking van Turbo’s uit.  

Deze eerste Masterclass vindt plaats op maandag 23 oktober 2017 om 20:00 uur.

Over de Slimste Belegger
In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de 'Slimste Belegger', het spannendste beleggingsspel van Nederland. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's. U heeft de mogelijkheid een ervaren beleggingscoach te selecteren. Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van 2500 euro! Meer informatie over de coaches, prijzen en inschrijving vindt u op www.slimstebelegger.nl.

maandag

23

oktober 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.