Terug Hulp nodig

Masterclass Slimste Belegger: Guy Boscart en Jim Tehupuring

Masterclass Slimste Belegger: Guy Boscart en Jim Tehupuring

Gedurende de Slimste Belegger is er iedere week een Masterclass vol praktische tips van de beleggingscoaches en meer. Op woensdag 24 oktober zal het tweede Masterclass onder leiding van Janneke Willemse worden gegeven door Guy Boscart en Jim Tehupuring.

Guy Boscart

Oprichter van en grote man achter beursinformatiesite US Markets, al sinds 1997. Boscart begon in de jaren tachtig met beleggen en biedt via US Markets diverse abonnementsdiensten aan op basis van intermarket- en technische analyse, waarbij hij onder andere gebruik maakt van Turbo’s van BNP Paribas. Zijn specialismen zijn indices, valuta en olie.

Jim Tehupuring

Bekend beurscommentator en oprichter van het beleggingsconcept ProBeleggen. Jim werkte eerder bij Turbo-aanbieder Royal Bank of Scotland (tegenwoordig BNP Paribas) en trainde in zijn tijd bij beleggersbank Alex al tienduizenden particuliere beleggers en een groot aantal professionele beleggingsadviseurs, dus het coachen zit hem in het bloed.

De Slimste Belegger 2018

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de 'Slimste Belegger', het beleggingsspel van Nederland. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's. U heeft de mogelijkheid een ervaren beleggingscoach te selecteren. Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van maar liefst 2.500 euro! Meer informatie over de beleggingscoaches, prijzen en inschrijving vindt u op www.slimstebelegger.nl.

woensdag

24

oktober 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.