Terug Hulp nodig

Masterclass Slimste Belegger: Nico Bakker en Rogier San Giorgi

Masterclass Slimste Belegger: Nico Bakker en Rogier San Giorgi

Gedurende de Slimste Belegger is er iedere week een Masterclass vol praktische tips van de beleggingscoaches en meer. Op dinsdag 16 oktober zal de eerste Masterclass worden gegeven door Nico Bakker en Rogier San Giorgi.

Nico Bakker

Technisch Analist Nico Bakker besteedt veel van zijn tijd aan het coachen van beleggers, om ze te helpen gedisciplineerd te handelen en hun emoties te beteugelen. Nico schrijft columns op IEX, Belegger.nl en DFT.nl en publiceert zijn analyses voor BNP Paribas in de Chart Navigator. In deze Masterclass licht Nico Bakker zijn specifieke beleggingsmethode dashboard beleggen toe. Op Twitter kun je Nico (@TheDailyTurbo) dagelijks volgen.

Rogier San Giorgi

Sinds 2004 is Rogier werkzaam in de financiële sector achtereenvolgens bij ABN Amro, Royal Bank of Scotland en momenteel bij BNP Paribas. Rogier is als een van de grondleggers van het beleggingsproduct de Turbo in Nederland de expert die beleggers kan informeren over de werking, voordelen en risico’s van dit product. In deze Masterclass legt Rogier de basiswerking van Turbo’s uit.

De Slimste Belegger 2018

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de 'Slimste Belegger', het beleggingsspel van Nederland. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's. U heeft de mogelijkheid een ervaren beleggingscoach te selecteren. Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van maar liefst 2.500 euro! Meer informatie over de beleggingscoaches, prijzen en inschrijving vindt u op www.slimstebelegger.nl.

dinsdag

16

oktober 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.