Terug Hulp nodig

Masterclass Slimste Belegger: Royce Tostrams en Nico Inberg

Masterclass Slimste Belegger: Royce Tostrams en Nico Inberg

Gedurende de Slimste Belegger is er iedere week een Masterclass vol praktische tips van de beleggingscoaches en meer. Op donderdag 1 november zal het derde Masterclass onder leiding van Janneke Willemse worden gegeven door Royce Tostrams en Nico Inberg.

Royce Tostrams

Royce Tostrams is de godfather van de Nederlandse technische analyse. Hij is al actief in de beleggingswereld sinds de late jaren zeventig en werkte onder andere voor de Rabobank, Robeco en ING. Op zijn website Tostrams.nl publiceert hij dagelijks zijn analyses en hij is ook regelmatig, gewapend met grafiek, liniaal en een flinke dosis charisma op beleggingsseminars te vinden.

Nico Inberg

Al meer dan 20 jaar is Nico Inberg actief op de beurs en kijkt voornamelijk naar het fundament van een bedrijf. Eerst als optiehandelaar en partner bij Nederlands en werelds grootste handelshuis Optiver, later als zelfstandige bij het Amsterdamse Cebulon Investments B.V. Op IEX.nl schrijft hij objectieve en gevatte analyses voor alle beleggers, van particulier tot professioneel.

De Slimste Belegger 2018

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de 'Slimste Belegger', het beleggingsspel van Nederland. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's. U heeft de mogelijkheid een ervaren beleggingscoach te selecteren. Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van maar liefst 2.500 euro! Meer informatie over de beleggingscoaches, prijzen en inschrijving vindt u op www.slimstebelegger.nl.

donderdag

1

november 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.