Terug Hulp nodig
Masterclass Slimste Belegger: Nico Bakker, Royce Tostrams & Rogier San Giorgi Gedurende de Slimste Belegger is er iedere week een Masterclass vol praktische tips van de beleggingscoaches en meer. Op dinsdag  12 november 2019 zal de derde Maste...
170 keer bekeken

Masterclass Slimste Belegger: Nico Bakker, Royce Tostrams & Rogier San Giorgi

Masterclass Slimste Belegger: Nico Bakker, Royce Tostrams & Rogier San Giorgi

Gedurende de Slimste Belegger is er iedere week een Masterclass vol praktische tips van de beleggingscoaches en meer. Op dinsdag  12 november 2019 zal de derde Masterclass worden gegeven door Nico Bakker en Royce Tostrams geeft per opgenomen video een korte update over zijn handelsmethode. Rogier San Giorgi zal namens BNP Paribas update geven over het spel en een aantal insights over Turbo's verzorgen.  Leer hoe Nico markten analyseert en beleggingsbeslissingen neemt in het spel maar ook in de werkelijkheid. 

 

Nico Bakker

Technisch Analist Nico Bakker besteedt veel van zijn tijd aan het coachen van beleggers, om ze te helpen gedisciplineerd te handelen en hun emoties te beteugelen. Nico schrijft columns op IEX, Belegger.nl en DFT.nl en publiceert zijn analyses voor BNP Paribas in de Chart Navigator. In deze Masterclass licht Nico Bakker zijn specifieke beleggingsmethode dashboard beleggen toe. Op Twitter kun je Nico (@TheDailyTurbo) dagelijks volgen.

 

Royce Tostrams

Royce Tostrams is de godfather van de Nederlandse technische analyse. Hij is al actief in de beleggingswereld sinds de late jaren zeventig en werkte onder andere voor de Rabobank, Robeco en ING. Op zijn website Tostrams.nl publiceert hij dagelijks zijn analyses en hij is ook regelmatig, gewapend met grafiek, liniaal en een flinke dosis charisma op beleggingsseminars te vinden.

 

De Slimste Belegger 2019

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de 'Slimste Belegger', het beleggingsspel van Nederland. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's. U heeft de mogelijkheid een ervaren beleggingscoach te selecteren. Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van maar liefst 2.500 euro! Meer informatie over de beleggingscoaches, prijzen en inschrijving vindt u op www.slimstebelegger.nl.

dinsdag

12

november 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.