Terug Hulp nodig

Aan de slag met Turbo's van BNP Paribas

Aan de slag met Turbo's van BNP Paribas

Heeft u het webinar van RTL Z gevolgd waar Turbo's kort aan bod kwamen en wilt u in meer detail leren hoe Turbo's werken? Of volgt u technisch analist Nico Bakker, intermarket analist Guy Boscart of fundamenteel analist Jim Tehupuring en wilt u net als het Turbo's kunnen toepassen bij uw beleggingsbeslissingen?  

 

Een goede voorbereiding is dan van belang. Leer in dit webinar hoe Turbo’s werken en ervaar hoe u met Turbo's Long en Short kunt inspelen op koersstijgingen en koersdalingen van tal van onderliggende waarden aan de hand van voorbeelden. Vanzelfspreken zal Rogier San Giorgi, productspecialist van BNP Paribas, niet alleen de voordelen maar ook de kosten en risico's bespreken die relevant zijn bij het beleggen Turbo's.

 

De uitzending is live en zal één uur duren. Tijdens het webinar kunt u niet alleen vragen stellen aan de spreker maar ook aan productspecialisten Dirk Jan Breeman en Erik Mauritz. Dit webinar is geschikt voor kijkers mét beleggingservaring maar zónder kennis van Turbo’s. Na afloop van het webinar kent u niet alleen de basiswerking van Turbo’s maar kunt u ook inschatten of dit hefboominstrument al dan niet geschikt is voor uw beleggingsdoelstellingen.

woensdag

12

februari 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.