Terug Hulp nodig

Masterclass 2: Slimste belegger

Masterclass 2: Slimste belegger

Gedurende de Slimste Belegger is er iedere week een Masterclass vol praktische tips van de beleggingscoaches en meer. Op dinsdag 3 november 2020 zal de tweede Masterclass worden gegeven door Nico Bakker en Jean-Paul van Oudheusden. Leer hoe Nico markten analyseert op basis van technische analyse en hoe Jean-Paul opzoek is naar wereldwijde interessante beleggingskansen en ontwikkelingen op financiĆ«le markten. De uitzending wordt gepresenteerd door Erik Mauritz van BNP Paribas.  

 

Nico Bakker

Technisch Analist Nico Bakker besteedt veel van zijn tijd aan het coachen van beleggers, om ze te helpen gedisciplineerd te handelen en hun emoties te beteugelen. Nico schrijft columns op IEX, Belegger.nl en DFT.nl en publiceert zijn analyses voor BNP Paribas in de Chart Navigator. In deze Masterclass licht Nico Bakker zijn specifieke beleggingsmethode dashboard beleggen toe. Op Twitter kun je Nico (@TheDailyTurbo) dagelijks volgen. 

Jean-Paul van Oudheusden

Jean-Paul van Oudheusden heeft 25 jaar ervaring opgedaan bij ABN AMRO, Royal Bank of Scotland en Binck. In 2004 stond hij aan de wieg van de Turbo in Nederland. Sinds 2016 werkt hij zelfstandig, voor meerdere opdrachtgevers en voor zijn eigen bedrijf Markets Are Everywhere, dat hij dit jaar oprichtte. 

De Slimste Belegger 2020

In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets de 'Slimste Belegger', het beleggingsspel van Nederland. In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's. U heeft de mogelijkheid een ervaren beleggingscoach te selecteren. Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van maar liefst 2.500 euro! Meer informatie over de beleggingscoaches, prijzen en inschrijving vindt u op www.slimstebelegger.nl.

dinsdag

3

november 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.