Terug Hulp nodig

Masterclass 3: Slimste belegger

Masterclass 3: Slimste belegger

Gedurende de Slimste Belegger is er iedere week een Masterclass vol praktische tips van de beleggingscoaches en meer. Op woensdag 11 november 2020 zal de derde Masterclass worden gegeven door Jim Tehupuring en Guy Boscart. Leer hoe Guy markten analyseert op basis van intermarket en technische analyse en hoe Jim vooral op basis van fundamentele analyse beursgenoteerde bedrijven bestudeert. Ook geven beide experts ieder drie waardevolle concrete tips voor in het spel. De uitzending wordt gepresenteerd door Rogier San Giorgi van BNP Paribas.  

Guy Boscart

Oprichter van en grote man achter beursinformatiesite US Markets, al sinds 1997. Boscart begon in de jaren tachtig met beleggen en biedt via US Markets diverse abonnementsdiensten aan op basis van intermarket- en technische analyse, waarbij hij onder andere gebruik maakt van Turbo’s van BNP Paribas. Zijn specialismen zijn indices, valuta en olie.

Jim Tehupuring

Bekend beurscommentator en oprichter van het beleggingsconcept ProBeleggen en momenteel directeur van 1Vermogensbeheer. Jim werkte eerder bij Euronext, Royal Bank of Scotland en trainde in zijn tijd bij beleggersbank Alex al tienduizenden particuliere beleggers en een groot aantal professionele beleggingsadviseurs dus het coachen zit hem in het bloed.

woensdag

11

november 2020

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.