Terug Hulp nodig

Hoe selecteer ik een aandeel?

De basis van Fundamenteel beleggen: deel 1
Hoe selecteer ik een aandeel?

ProBeleggen en BNP Paribas verzorgen in 2021 elk kwartaal een webinar waarbij de basis van fundamentele analyse centraal staat. Beleggingsexpert en eigenaar van ProBeleggen Albert Jellema zal in deze uitzendingen u de beginselen van aandelenanalyse uitleggen onder regie van productexperts Erik Mauritz of Rogier San Giorgi van BNP Paribas.

 

Deel 1: hoe selecteer ik een aandeel?

Beleggen in aandelen: hoe doet u dat nou eigenlijk? Waar moet u op letten? Wie aandelen selecteert kan niet zonder fundamentele analyse. Tijdens dit eerste webinar op donderdag 1 april 2021 doet beleggingsexpert Albert Jellema van ProBeleggen uit de doeken welke factoren een rol spelen bij het selecteren van de juiste aandelen.

 

Jellema zal uitleggen hoe u sterke bedrijven met toekomstperspectief selecteert en gaat tevens in op de waardering van bedrijven: hoe kunt u nu bepalen of een bedrijf al dan niet aantrekkelijk gewaardeerd is? Door middel van drie uitgewerkte beleggingstips nemen beide heren u mee in dit hele proces. 

 

Bovendien: als u een kansrijk aandeel heeft gevonden, hoe selecteert u dan een belegging die past bij uw visie en de marktomstandigheden? Ook dat komt aan bod aan de hand van praktische voorbeelden door één van de productexperts van BNP Paribas. 

 

Wat kunt u nog meer verwachten?

Drie uitgebreid toegelichte beleggingstips

Hoe selecteert u sterke bedrijven

Inkijk in de waardering van ondernemingen

Toepassing slimme beleggingsproducten

En natuurlijk is er ook aandacht voor de kosten & risico's

 

Is dit webinar iets voor u?

Dit webinar is geschikt voor kijkers met ervaring met het zelf maken van beleggingsbeslissingen en hun kennis over het selecteren van aandelen en beleggingsproducten willen verbeteren. De producten Rendement Certificaten en Turbo’s komen aan bod. Turbo’s zijn alleen geschikt voor beleggers met een hoge mate van risicoacceptatie.

 

Opvolging na afloop van dit webinar

Dit webinar zal periodiek opgevolgd worden met een vervolguitzending. Het tweede webinar in de reeks staat voor 30 juni 2021 gepland. Voor aanvullende gedetailleerde informatie over producten kunt u tussentijds een productwebinar volgen.

Daarnaast kunnen abonnees van het online beursmagazine ‘De Aandeelhouder op Zaterdag’ periodiek een update verwachten van de tips die in de webinars worden gegeven. Op deze wijze kunt u bij herzieningen van de beleggingsargumentatie op de hoogte blijven. 

donderdag

1

april 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.