Terug Hulp nodig

Aan de slag met Turbo's

Aan de slag met Turbo's

Heeft u de Hollandse Aandelenavond gevolgd of het Visie en Tips webinar waar Turbo's genoemd werden en wilt u in meer detail leren hoe Turbo's werken? Of volgt u technisch analist Nico Bakker, intermarket analist Guy Boscart of fundamenteel analist Jim Tehupuring en wilt u net als hen Turbo's kunnen toepassen bij uw beleggingsbeslissingen?

Een goede voorbereiding is dan van belang. Leer in dit webinar hoe Turbo’s werken en ervaar hoe u met Turbo's Long en Short kunt inspelen op koersstijgingen en koersdalingen van tal van onderliggende waarden aan de hand van voorbeelden.

Vanzelfspreken zal Rogier San Giorgi, productspecialist van BNP Paribas, niet alleen de voordelen maar ook de kosten en risico's bespreken die relevant zijn bij het beleggen Turbo's. De uitzending is live en zal maximaal één uur duren.

Tijdens het webinar kunt u niet alleen vragen stellen aan de spreker maar ook aan productspecialist Dirk Jan Breeman. Dit webinar is geschikt voor kijkers mét beleggingservaring maar zónder kennis van Turbo’s. Na afloop van het webinar kent u niet alleen de basiswerking van Turbo’s maar kunt u ook inschatten of dit hefboominstrument al dan niet geschikt is voor uw beleggingsdoelstellingen.

donderdag

1

juli 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.