Terug Hulp nodig

De Slimste Belegger: de werking van Turbo's

De Slimste Belegger: de werking van Turbo's

De beleggerscompetitie De Slimste Belegger gaat vanaf 6 september van start. Dit eerste van vijf webinars staat in het teken van de werking van Turbo’s en een uitleg van het spel, de prijzen en voortgang. Schrijf je nu in en begin direct goed voorbereid aan de oefenweek!

 

BNP Paribas en IEX organiseren gezamenlijk de Slimste Belegger. De beleggerscompetitie die als belangrijkste doel heeft jou vertrouwd te maken met de werking van Turbo’s. In 5 weken tijd kunnen beleggers in een realistische omgeving in Turbo’s handelen met fictief geld. Dat doe je niet alleen: 5 beleggingsexperts die coachen en de productspecialist van BNP Paribas voorzien je van inspiratie en kennisoverdracht.

Elke spelweek is er een specifiek thema waarbij er steeds één coach het voortouw neemt en zijn week begint met een live online masterclass webinar. In de testweek van 6 september tot en met 10 september voorafgaande aan de start van de Slimste Belegger, kunt u oefen en deze eerste masterclass volgen met productspecialist Rogier San Giorgi van BNP Paribas.

 

maandag

6

september 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.