Terug Hulp nodig

De Slimste Belegger: technische analyse en Turbo's

De Slimste Belegger: technische analyse en Turbo's

In dit tweede webinar rondom de Slimste Belegger staat de combinatie van technische analyse en beleggen in Turbo’s centraal. Vanzelfsprekend zijn dé technische analisten van Nederland, Nico Bakker en Royce Tostrams, dan de aangewezen coaches om u te laten zien hoe je koersgrafieken analyseert en beleggingsbeslissingen maakt. Samen met product specialist Rogier San Giorgi van BNP Paribas verzorgen Nico en Royce een educatieve Masterclass. Schrijf u nu in voor 13 september 2021 om 20:00 uur. 

 

Nico Bakker

Technisch Analist Nico Bakker besteedt veel van zijn tijd aan het coachen van beleggers, om ze te helpen gedisciplineerd te handelen en hun emoties te beteugelen. Nico schrijft columns op IEX, Belegger.nl en DFT.nl en publiceert zijn analyses voor BNP Paribas in de Chart Navigator. In deze Masterclass licht Nico Bakker zijn specifieke beleggingsmethode dashboard beleggen toe. Op Twitter kun je Nico (@TheDailyTurbo) dagelijks volgen.

 

Royce Tostrams

Royce Tostrams is de godfather van de Nederlandse technische analyse. Hij is al actief in de beleggingswereld sinds de late jaren zeventig en werkte onder andere voor de Rabobank, Robeco en ING. Op zijn website Tostrams.nl publiceert hij dagelijks zijn analyses en hij is ook regelmatig, gewapend met grafiek, liniaal en een flinke dosis charisma op beleggingsseminars te vinden.

maandag

13

september 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.