Terug Hulp nodig

De Slimste Belegger: fundamentele analyse combineren met Turbo's

De Slimste Belegger: fundamentele analyse combineren met Turbo's

Bij een actief beheerde portefeuille kies je specifieke aandelen om op te nemen en andere aandelen laat je juist links liggen. Waar moet je dan op letten? Vermogensbeheerder Jim Tehupuring ligt een tipje van de sluier van fundamentele analyse op en koppelt aandelenkeuze aan Turbo’s. Wel is er altijd een verschil tussen de keuzes in de realiteit en in het beleggersspel. In het laatste webinar in de laatste spelweek van de Slimste Belegger komt Jim ook met een aantal concrete tips voor in het spel. De uitzending is op 4 oktober om 20:00 uur en wordt gepresenteerd door productspecialist Rogier San Giorgi van BNP Paribas.  Meld u nu aan.

 

Jim Tehupuring

Bekend beurscommentator en oprichter van het beleggingsconcept ProBeleggen en momenteel directeur van 1Vermogensbeheer. Jim werkte eerder bij Euronext, Royal Bank of Scotland en trainde in zijn tijd bij beleggersbank Alex al tienduizenden particuliere beleggers en een groot aantal professionele beleggingsadviseurs dus het coachen zit hem in het bloed.

 

7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

 

 

maandag

4

oktober 2021

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.