Terug Hulp nodig
407 keer bekeken

De Slimste Belegger: de werking van Turbo's

De Slimste Belegger: de werking van Turbo's

 

De beleggerscompetitie De Slimste Belegger gaat vanaf 3 oktober 2022 van start. De Slimste Belegger is dé gelegenheid voor actieve beleggers om kennis te maken met de werking en toepassing van Turbo’s. In een serie van vier webinars geven product- en beleggingsexperts u uitleg over Turbo’s en laten zij zien hoe zij elk op hun eigen wijze Turbo’s toepassen. 

Dit eerste webinar staat in het teken van de werking van Turbo’s en een uitleg van het spel. Productspecialist Rogier San Giorgi van BNP Paribas verzorgt de presentatie die ongeveer 1 uur duurt en start om 15:00 uur op 19 september. U kunt in de uitzending vragen stellen. Schrijf u nu in en begin direct goed voorbereid aan de oefenperiode die loopt van 19 tot 30 september!

BNP Paribas en IEX organiseren gezamenlijk de Slimste Belegger: de beleggerscompetitie die als belangrijkste doel heeft u vertrouwd te maken met de werking van Turbo’s. In vier weken tijd kunnen beleggers in een realistische omgeving in Turbo’s leren handelen met fictief geld. 

Dat doet u niet alleen: vijf beleggingsexperts die coachen voorzien u samen met de productspecialist van BNP Paribas voorzien van kennis en inspiratie. De coaches zijn Nico Bakker, technisch analist namens BNP Paribas, Guy Boscart, intermarket-analist namens USMarkets, Jim  Tehupuring, vermogensbeheerder namens 1Vermogensbeheer, Royce Tostrams, technisch analist namens IEX en Jean-Paul van Oudheusden, actieve belegger en themaspecialist namens Markets Are Everywhere.

Elke spelweek is er een specifiek thema. En elke weekdag publiceert een coach een inspirerende video. Dagelijks krijgt u quizvragen om uw kennis te testen. U speelt om de eer: wie het hoogste rendement haalt, wordt de Slimste Belegger van 2022.

maandag

19

september 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.