Terug Hulp nodig

Slimste Belegger: Turbo’s toepassen door beleggingsexperts

Slimste Belegger: Turbo’s toepassen door beleggingsexperts

De beleggerscompetitie De Slimste Belegger gaat vanaf 3 oktober 2022 van start. De Slimste Belegger is dé gelegenheid voor actieve beleggers om kennis te maken met de werking en toepassing van Turbo’s. In een serie van vier webinars geven product- en beleggingsexperts u uitleg over Turbo’s en laten zij zien hoe zij elk op hun eigen wijze Turbo’s toepassen. 

In dit tweede webinar rondom de Slimste Belegger geven beleggingsexperts Jim Tehupuring, Guy Boscart en Royce Tostrams bloot hoe zij financiële markten analyseren en hun conclusies omzetten in transacties in Turbo’s. 

In de eerste spelweek stond het beleggen in indices centraal en in de tweede spelweek is het centrale thema het beleggen met aandelen als onderliggende waarde. Onze coaches laten zien hoe je in onzekere markten met Turbo’s op aandelen en indices kort op de bal kan zitten, beslissingen voor de langere termijn neemt en ook risico’s kan afdekken. Tenslotte bespreekt productspecialist Rogier San Giorgi van BNP Paribas met de coaches de link tussen beleggen in de competitie en in de realiteit. Schrijf u nu in voor 3 oktober 2022 om 19:30 uur. 

maandag

3

oktober 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.