Terug Hulp nodig
506 keer bekeken

Slimste Belegger: Turbo's toepassen door experts Nico en Jean-Paul

Slimste Belegger: Turbo's toepassen door experts Nico en Jean-Paul

De beleggerscompetitie De Slimste Belegger gaat vanaf 3 oktober 2022 van start. De Slimste Belegger is dé gelegenheid voor actieve beleggers om kennis te maken met de werking en toepassing van Turbo’s. In een serie van vier webinars geven product- en beleggingsexperts u uitleg over Turbo’s en laten zij zien hoe zij elk op hun eigen wijze Turbo’s toepassen. 

In dit derde webinar rondom de Slimste Belegger geven beleggingsexperts Jean-Paul van Oudheusden en Nico Bakker bloot hoe zij financiële markten analyseren en hun conclusies omzetten in transacties in Turbo’s. 

In de tweede spelweek was het centrale thema het beleggen met aandelen als onderliggende waarde. In de derde week geven de coaches vooral hun visie over grondstoffen. Maar: de coaches laten doorlopend zien hoe je juist ook in onzekere markten met Turbo’s kort op de bal kan zitten, beslissingen voor de langere termijn neemt en ook neerwaartse risico’s kan afdekken. Tenslotte bespreekt productspecialist Rogier San Giorgi van BNP Paribas met de coaches de link tussen beleggen in de competitie en in de realiteit. Schrijf u nu in voor 17 oktober 2022 om 19:30 uur.

maandag

17

oktober 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.