Terug Hulp nodig

Slimste Belegger: wrap-up met tips van de 5 coaches

Gedurende de Slimste Belegger zijn er vier webinar gepland waarin de beleggingscoaches en productexperts. Op maandag 24 oktober zullen alle 5 de coaches aanwezig zijn tijdens het laatste webinar van de reeks: Nico Bakker, Guy Boscart, Jean-Paul van Oudheusden, Jim Tehupuring en Royce Tostrams zullen een dynamische gesprek hebben met Erik Mauritz hoofd van het analistenteam van IEX. Dit is dé kans om voor de laatste keer gebruik te maken van de tips en visie op de markten van verschillende invalshoeken om uw beleggingen een laatste zet te geven in de week van de finale van de Slimste Belegger.

De beleggerscompetitie De Slimste Belegger gaat vanaf 3 oktober 2022 van start. De Slimste Belegger is dé gelegenheid voor actieve beleggers om kennis te maken met de werking en toepassing van Turbo’s. In een serie van vier webinars geven product- en beleggingsexperts u uitleg over Turbo’s en laten zij zien hoe zij elk op hun eigen wijze Turbo’s toepassen. 

Eerdere webinars gemist? Kijk terug in het archief

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren

maandag

24

oktober 2022

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.