Terug Hulp nodig
2026 keer bekeken

Visie & Tips 2024: ook in de tweede helft een mooi rendement?

Visie & Tips 2024: ook in de tweede helft een mooi rendement?

Welke kant rollen de beurzen op in de tweede helft van 2024 en halen beleggers net zo een mooi rendement als in de prima eerste helft van het jaar? Hoewel de economie langzaam tot stilstand lijkt te komen en de werkloosheid heel bescheiden oploopt, schetsen de beurzen nog altijd een zonnig beeld. Onder leiding van Janneke Willemse geven beleggingsexperts Koen Bender, Jim Tehupuring en Nico Bakker hun visie op de financiële markten voor de tweede helft van 2024 in relatie tot de belangrijkste macro-economische ontwikkelingen. Ook wordt stilgestaan bij het twintigjarig bestaan van Turbo’s in Nederland. En bespreken onze experts hoe Turbo’s kunnen bijdragen aan een goed renderende beleggingsportefeuille, ook bij een langetermijnbelegging. 

Traditioneel vraagt Janneke aan het einde van de webinar naar de kansrijke beleggingen van onze experts: zij geven 9 concrete tips inclusief voorbeelden van producttoepassingen en shortkandidaten.

Het webinar start op woensdag 19 juni om 20:00 uur en duurt tot uiterlijk 21:15 uur. Schrijf u nu direct in! Nog geen webinar account in de omgeving van BNP Paribas? Registreer u dan eerst even. 

• Macro-economische visie vanuit beleggersperspectief

• Voorbeelden van rendement maken met Turbo's en Rendement Certificaten

• 9 concrete tips van vooraanstaande beleggersexperts

• Wanneer? 19 juni 2024 om 20.00 uur

Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

Het webinar start op woensdag 19 juni om 20:00 uur en duurt tot uiterlijk 21:15 uur. Schrijf u nu direct in! Nog geen webinar account in de omgeving van BNP Paribas? Registreer u dan eerst even. Turbo’s zijn complexe instrumenten en brengen vanwege het hefboomeffect een hoog risico mee van snel oplopende verliezen. 7 op de 10 retailbeleggers verliest geld met de handel in Turbo’s. Het is belangrijk dat u goed begrijpt hoe Turbo’s werken en dat u nagaat of u zich het hoge risico op verlies kunt permitteren.

woensdag

19

juni 2024

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.