Terug Hulp nodig

Toepassingen van Turbo's

Toepassingen van Turbo's

In 2004 werd de Turbo op de Amsterdamse beurs geïntroduceerd. Inmiddels een niet meer weg te denken hefboominstrument wat u als ervaren belegger in verschillende situaties kan toepassen. Bent u ook benieuwd hoe de Turbo werkt, wat de verschillende voordelen, kosten en risico's zijn? Ook nieuwsgierig hoe beleggers Turbo’s kunnen toepassen in hun beleggingsstrategieën?

Schrijf u dan in voor het webinar ‘Toepassingen van Turbo’s’ waarin productspecialist Rogier San Giorgi de werking van Turbo’s zal uitleggen aan de hand voorbeelden. Vervolgens worden specifieke toepassingen zoals risico’s afdekken met Turbo’s en een vergelijking tussen een directe positie in een onderliggende waarde en een positie met Turbo’s besproken. Aan de hand van voorbeelden, poll vragen en antwoorden op vragen die u live kunt stellen, bent u op de hoogte van de belangrijkste kenmerken en toepassingen van Turbo’s.

Dit webinar vindt plaats op 1 mei 2015 om 12:00 uur en zal ongeveer één uur duren. Turbo's zijn geschikt voor ervaren beleggers met een hoge mate van risicoacceptatie.

vrijdag

1

mei 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.