Terug Hulp nodig

Bakkers Bull / Bear van de maand augustus

Bakkers Bull / Bear van de maand augustus

In het Bakkers Bull / Bear webinar van de maand augustus geeft technisch analist Nico Bakker u in een uur de kans om uit zijn TA Carrousel van 50 aandelen/indices er 15 te kiezen voor de laatste technische stand van zaken. Vanzelfsprekend komen de dag-, week-, en maandgrafieken van de AEX aan bod evenals een interessante 'Coaching chart'op het einde. 

Nico Bakker blikt met zijn bekende marktlens vooruit op de komende beursmaanden. Nico heeft tientallen charts voor u die hij in sneltreintempo behandelt. Vanzelfsprekend komen de AEX dag-, week- en maandgrafieken aan bod, maar ook tal van individuele aandelen uiteenlopend van bijvoorbeeld Aegon tot Wolters Kluwer. U mag daarbij stemmen welke grafieken u geanalyseerd wilt zien en Nico behandelt vervolgens de fondsen met de meeste stemmen. 

Tijdens deze uitzending worden ook drie buitenlandse aandelen besproken waarbij u uit een lijst van tien aandelen kunt kiezen. Daarna volgt een aantal intermarket charts van bijvoorbeeld goud, olie en de Amerikaanse dollar. Tenslotte bespreekt Nico de ‘Coaching chart’: de grafiek van een aandeel waarop een heldere technische visie door Nico wordt gegeven. Op deze manier komen 19 actuele grafieken aan bod. Volg Nico's BBB-webinar normaliter op elke derde maandag van de maand, aanvang 19:30 uur.

woensdag

19

augustus 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.