Terug Hulp nodig

Masterclass Royce Tostrams: De Slimste Belegger 2015

Masterclass Royce Tostrams: De Slimste Belegger 2015

Gaat de trend zich in de huidige markt voortzetten of krijgen we een ommekeer? Welke technische signalen zijn voor beursguru Royce Tostrams van belang? Hoe gaat Royce zijn beleggingsportefeuille samenstellen voor de Slimste Belegger 2015? Dit alles hoort u in de masterclass van bekende beleggingscoach Royce Tostrams (TOSTRAMS Groep) op 3 september om 19:30 uur.

Royce behandelt in dit seminar onder meer vragen als:
Wat is mijn beleggingsstrategie?
Hoe richt ik mijn portefeuille in?
Wat zijn in de huidige markt interessante Long en Short kansen?
Hoe ga ik mijn Turboportefeuille inrichten voor de 'Slimste Belegger 2015'?

Over de Slimste Belegger
In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets 'De Slimste Belegger 2015', het spannendste beleggingsspel van Nederland.  In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's.

Nieuw in deze editie is dat u de mogelijkheid heeft een ervaren beleggingscoach te selecteren.

Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van EUR 5000! Meer informatie over de coaches, prijzen en inschrijving vindt u op www.slimstebelegger.nl.

Over Royce:
De godfather van de Nederlandse technische analyse. Royce Tostrams is al actief in de beleggingswereld sinds de late jaren ’70 en werkte onder andere voor de Rabobank, Robeco en ING. Op zijn website TOSTRAMS publiceert hij dagelijks zijn analyses en hij is ook regelmatig, gewapend met grafiek, lineaal en een flinke dosis charisma op beleggingsseminars te vinden.

donderdag

3

september 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.