Terug Hulp nodig

Masterclass Janneke Willemse: De Slimste Belegger 2015

Masterclass Janneke Willemse: De Slimste Belegger 2015

Volgens bekende beursguru Janneke Willemse "hoeft beleggen niet moeilijk te zijn". Maar hoe bepaalt u dan mooie koopkansen? Hoe vaak moet een belegger handelen en wanneer zijn bepaalde aandelen interessant? Ontdek de tips van Janneke Willemse (BlondjesBeleggenBeter.nl) in de gratis masterclass op 17 september 2015 om 20:00 uur.

Janneke behandelt in dit seminar onder meer vragen als:
Wat is mijn beleggingsstrategie?
Hoe richt ik mijn portefeuille in?
Wat zijn in de huidige markt interessante Long en Short kansen?
Hoe ga ik mijn Turboportefeuille inrichten voor de 'Slimste Belegger 2015'?

Over de Slimste Belegger
In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets 'De Slimste Belegger 2015', het spannendste beleggingsspel van Nederland.  In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's.

Nieuw in deze editie is dat u de mogelijkheid heeft een ervaren beleggingscoach te selecteren.

Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van EUR 5000! Meer informatie over de coaches, prijzen en inschrijving vindt u op www.slimstebelegger.nl.

Over Janneke:
Beleggen blondjes beter? Ja, zegt Janneke Willemse en ze levert dagelijks het bewijs op haar website blondjesbeleggenbeter.nl, waar ze al geruime tijd met haar aandelenselectie haar hakken aan de AEX laat zien. Zo ‘blond’ is ze overigens niet op beleggingsgebied, want Willemse heeft ruime beurservaring: ze presenteerde beleggings-tv bij Zoomin en was jarenlang hoofdredacteur van Belegger.nl.

donderdag

17

september 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.