Terug Hulp nodig

Masterclass Slimste Belegger: Turbo’s & TA – Nico Bakker en Royce Tostrams

Masterclass Slimste Belegger: Turbo’s & TA – Nico Bakker en Royce Tostrams

Wilt u met technische analyse de exacte koop en verkoopmomenten bepalen? Wilt u ook weten hoe u risico en mogelijk rendement van een Turbo-transactie tegen elkaar kunt afwegen?

Neem dan op  donderdagavond 1 oktober om 20:00 uur deel aan het webinar  ‘Turbo’s & Technische Analyse'.  De bekende technisch analisten Nico Bakker en Royce Tostrams stonden aan de bakermat van de Technische Analyse in Nederland en zij zullen de verschillende aspecten van TA toelichten.

Uiteraard zullen deze twee coaches het huidige technische landschap bespreken en komen er ook een aantal Turbotips aan bod.

Kortom, een must voor de actieve belegger en Slimste Belegger deelnemers.

Over de Slimste Belegger
In samenwerking met IEX organiseert BNP Paribas Markets 'De Slimste Belegger 2015', het spannendste beleggingsspel van Nederland.  In dit gratis beleggingsspel leert u alles over de verschillende aspecten van beleggen en het handelen in Turbo's. Nieuw in deze editie is dat u de mogelijkheid heeft een ervaren beleggingscoach te selecteren.

Als deelnemer dingt u mee naar mooie prijzen, waaronder de hoofdprijs van EUR 5000! Meer informatie over de coaches, prijzen en inschrijving vindt u op www.slimstebelegger.nl.

donderdag

1

oktober 2015

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.