Terug Hulp nodig

Fundamenteel beleggen deel 4

Vijf concrete tips op basis van fundamentele analyse
 Fundamenteel beleggen deel 4

ProBeleggen en BNP Paribas verzorgen in 2021 elk kwartaal een webinar waarbij de basis van fundamentele analyse centraal staat. Beleggingsexpert en eigenaar van ProBeleggen Albert Jellema zal in deze uitzendingen u de beginselen van aandelenanalyse uitleggen onder regie van productexperts Erik Mauritz of Rogier San Giorgi van BNP Paribas.

 

Deel 4: vijf uitgewerkte tips op basis van fundamentele analyse

Welke vijf aandelen bieden vanuit fundamenteel perspectief een uitstekende kans voor 2022. Welk bedrijfsmodel lijkt uitstekend gepositioneerd naar de toekomst toe? Een goed bedrijf maakt nog niet automatisch een goed aandeel. Dus ook het waarderingsplaatje speelt een duidelijke rol in de uiteindelijke keuze.

In dit webinar gaat Jellema in op vijf kansrijke aandelen voor 2022. Hij bespreekt de sterktes en zwakte van de bedrijven en geeft aan wat hij denkt dat een aandeel waard kan zijn. Beleggen gaat altijd gepaard met risico’s en ook hier zal bij worden stilgestaan. Door middel van meerdere uitgewerkte beleggingstips staat hij stil bij fundamentele analyse en de opbouw van zijn portefeuille.

Bovendien: als u een kansrijk aandeel heeft gevonden, hoe selecteert u dan een belegging die past bij uw visie en de marktomstandigheden? Ook dat komt aan bod aan de hand van praktische voorbeelden door productexpert Rogier San Giorgi van BNP Paribas. Wat kunt u nog meer verwachten?

 

Wat kunt u nog meer verwachten?

Bondige samenvatting van lessen uit de eerste 3 uitzendingen

Hoe kunt u een aandele waarderen?

Toepassing beleggingsproducten

En natuurlijk is er ook aandacht voor de kosten & risico's

 

Is dit webinar iets voor u?

Dit webinar is geschikt voor kijkers met ervaring met het zelf maken van beleggingsbeslissingen en hun kennis over het selecteren van aandelen en beleggingsproducten willen verbeteren. De producten Rendement Certificaten en Turbo’s komen aan bod. Turbo’s zijn alleen geschikt voor beleggers met een hoge mate van risicoacceptatie.

 

Opvolging na afloop van dit webinar

Dit webinar is de laatste in een reeks van 4. U kunt de eerste drie delen nog terugzien via ons archief. Als abonnee van het online beursmagazine ‘De Aandeelhouder op Zaterdag’ kunt u periodiek updates verwachten van de tips die in de webinars worden gegeven in het magazine. Op deze wijze kunt u bij herzieningen van de beleggingsargumentatie op de hoogte blijven. 

woensdag

22

december 2021