Terug Hulp nodig

Fosfaatrechten voor melkveehouders

Fosfaatrechten voor melkveehouders

De melkveehouders krijgen per 2017 verhandelbare fosfaatrechten. Staatssecretaris Martijn van Dam maakte dit donderdag 3 maart bekend. Maar wat betekent de invoering van fosfaatrechten voor uw bedrijf? Komt u in aanmerking voor de knelgevallenregeling of extra fosfaatrechten omdat uw bedrijfsvoering extensief is? Op deze en nog tal van andere vragen krijgt u antwoord tijdens het webinar Fosfaatrechten voor melkveehouders, georganiseerd door Boerderij in samenwerking met LTO Nederland en Farmel. Het webinar vindt plaats op donderdag 24 maart om 10.00 uur en is gratis.
Partners:
       

 


 Sprekers:

Esther de Snoo, redacteur bij Boerderij. Zij schetst in haar presentatie het politieke hoe en waarom van de melkveefosfaatrechten.
Wiebren van Stralen, beleidsmedewerker mest en milieu bij LTO Nederland. Hij legt uit wat er in de fosfaatbrief staat van staatssecretaris Martijn van Dam. Aanbod komt onder andere de toekenning, afroming en overdraagbaarheid van rechten en de knelgevallenregeling.


Lubbert van Dellen, directeur Food & Agri bij Accon Avm gaat in op de financiƫle aspecten van fosfaatrechten. Hij legt verder uit hoe een melkveehouder meer koeien kan houden met minder fosfaatrechten.Eric Peters, adviseur productierechten bij agrarisch advies- en bemiddelingsbureau Farmel. Hij geeft uitleg over de koop en verkoop van opties op fosfaatrechten. Wat is een webinar?
Een webinar is een online-studiebijeenkomst waar u via uw computer of laptop aan deel kunt nemen. Het is alsof u er zelf bij bent, maar u hoeft er niet voor van huis. U kunt de sprekers zien en horen en zelf vragen stellen, die vervolgens live beantwoord worden. Na afloop ontvangt u een samenvatting. Dit alles duurt niet langer dan 60 minuten.

donderdag

24

maart 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.