Terug Hulp nodig

Webinar Gecombineerde Opgave

Webinar Gecombineerde Opgave

Van 1 april tot en met 15 mei kunt u de Gecombineerde Opgave 2016 indienen. Daarmee vraagt u subsidies aan, zoals de uitbetaling van betalingsrechten. Verder levert u via de GO de gegevens voor de verplichte jaarlijkse landbouwtelling aan. Belangrijk is dat u de opgave zo snel mogelijk en zonder fouten indient. Waar moet ik op letten bij het invullen? Hoe teken ik een perceel in? Welke subsidies kan ik aanvragen? Op deze en andere vragen krijgt u antwoord tijdens het webinar ‘Gecombineerde opgave’ georganiseerd door Boerderij en RVO.nl.

Het webinar is op woensdag 20 april om 11.00 uur, deelname is gratis.


 Wim Esselink, Redacteur Boerderij
 Spreekt over achtergronden bij de subsidies, bedragen per hectare en belangrijke data.Ruud Schipper, RVO
Geeft uitleg over de registratie van percelen. Wat is nieuw en wat zijn belangrijke aandachtspunten? Hoe moet je percelen toevoegen, wijzigen en verwijderen? Wat telt mee voor de vergroeningseisen? Inclusief voorbeelden van het invullen op het scherm.


Annet Oosterhof, RVO
Geeft inzicht in de Gecombineerde Opgave. Wat zijn nieuwe vragen? Waarop letten bij het invullen? Hoe werken de controleschermen? Inclusief voorbeelden op het scherm.Wat is een webinar? Een webinar is een online-studiebijeenkomst waaraan u via uw computer of laptop deel kunt nemen. Het is alsof u er zelf bij bent, maar u hoeft er niet voor van huis. U kunt de sprekers zien en horen en zelf vragen stellen, die vervolgens live beantwoord worden. Na afloop ontvangt u een samenvatting. Dit alles duurt niet langer dan 50 minuten.

woensdag

20

april 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.