Terug Hulp nodig

Fosfaatrechten, het wetsvoorstel

Fosfaatrechten, het wetsvoorstel

Het is bekend hoe het ministerie van Economische Zaken (EZ) het stelsel van fosfaatrechten voor melkveehouders wil invoeren. Onlangs stuurde staatssecretaris Martijn van Dam het wetsvoorstel naar de Tweede Kamer. Wat staat er precies in en wat betekent het voor uw bedrijf? Hoe wordt de knelgevallenregeling ingericht, wat en hoe worden extensieve bedrijven ontzien bij de korting? Tijdens het Webinar Wetsvoorstel Fosfaatrechten voor melkveehouders, dat Boerderij in samenwerking met LTO en VLB op 20 september van 10.30 uur - 11.30 uur organiseert, wordt antwoord gegeven op voorgaande en tal van andere vragen omtrent het wetsvoorstel en de invoering ervan.  

Partner:

  

Wie zijn de sprekers?
      

Wiebren van Stralen Beleidsmedewerker mest en milieu bij LTO Nederland. Hij legt uit wat er in het wetsvoorstel staat. Aanbod komt onder andere de toekenning, afroming en overdraagbaarheid van rechten en de knelgevallenregeling.
Mariska Vermaas Parlementair verslaggever bij Boerderij. Zij gaat in op het politieke proces rondom het wetsvoorstel fosfaatrechten in de Tweede Kamer en Brussel. 
Lubbert van Dellen Voorzitter van de sectie Agro bedrijfskunde binnen de koepel van agrarische accountantskantoren VLB. Hij zet uit een wat het wetsvoorstel fosfaatrechten financieel betekent voor uw bedrijf, inclusief rekenvoorbeelden.dinsdag

20

september 2016

Dit webinar heeft al plaatsgevonden en is niet meer beschikbaar.