Terug Hulp nodig
Webinar: terug naar een optimale hersenstofwisseling Het aantal mensen met een niet-optimale hersenstofwisseling stijgt. De gevolgen daarvan ziet u in uw praktijk. De oorzaak ligt vaak in de hedendaagse voeding, maar hoe he...
382 keer bekeken

Webinar: terug naar een optimale hersenstofwisseling

Webinar: terug naar een optimale hersenstofwisseling

Het aantal mensen met een niet-optimale hersenstofwisseling stijgt. De gevolgen daarvan ziet u in uw praktijk. De oorzaak ligt vaak in de hedendaagse voeding, maar hoe helpt u uw cliënt weer te eten zoals we vroeger aten? En waarom zijn hersenselectieve nutriënten daarbij zo belangrijk? Margo Peinemann legt het u kort en krachtig uit in dit gratis webinar.

Optimaliseer de hersenstofwisseling

De hersenen hebben veel verschillende nutriënten nodig om normaal te kunnen functioneren. Het probleem is dat deze niet allemaal meer in voldoende mate in onze hedendaagse voeding aanwezig zijn. Maar hoe komt het eigenlijk dat de hersenen veel minder goed functioneren op aardappelen en een extra schepje jus?

Om antwoord te geven op deze vraag gaat Margo samen met u terug naar onze roots. Wat aten we vroeger? Wat doet onze hedendaagse voeding met ons? Maar vooral: hoe helpen we onze cliënt overstappen naar een gezondere voeding?

Margo vertaalt de lessen die de evolutie ons leert over voeding en psyche naar duidelijke handvatten voor uw praktijk. Daarbij komen de rol van het immuunsysteem, de gevolgen van een overactieve NMDA-receptor, de opgewonden HPA-as en neuroneogenese ruim aan bod.

Deze bijeenkomst is uitsluitend bestemd voor gezondheidsprofessionals.

Aanmelden
Meld u vandaag nog aan voor dit nuttige webinar! U ontvangt vervolgens een gebruikersnaam en wachtwoord via e-mail. Hiermee kunt u kort voor aanvang van het webinar inloggen. Het webinar duurt ongeveer 75 minuten en biedt u de gelegenheid om live vragen te stellen. Er is ruimte voor een maximaal aantal deelnemers. Voorkom teleurstelling door u tijdig aan te melden.

maandag

18

september 2017

Dit webinar heeft al plaatsgevonden.