Terug Hulp nodig
33 keer bekeken

Meer maatwerk en minder toetsdruk; hoe doe je dat?

Meer maatwerk en minder toetsdruk; hoe doe je dat?

Je kent het wel, je wil je onderwijs afstemmen op de verschillen tussen leerlingen en het beste uit iedere leerling halen. Maar je maakt je zorgen over de hoeveelheid toetsen die je dan nodig hebt. En hoe organiseer je dat allemaal? Kortom: als je meer ruimte geeft aan talentontwikkeling en persoonlijke kwaliteiten van leerlingen, wat betekent dit dan voor de toetsing? Als de leerlingen presteren in eigen tempo en naar eigen kunnen, moet je dan nóg meer gaan toetsen? Maar de toetsdruk is al hoog. Hoe bied je iedere leerlingen gelijke kansen en verlaag je juist die toetsdruk?

In dit webinar ontdek je hoe je op een eenvoudige manier kunt vaststellen wat jouw visie op maatwerk betekent voor jouw toetsbeleid en we geven je handvatten om jouw toetsbeleid concreet te realiseren in de klas. Ook laten we je aan de hand van het toetsplatform ‘JIJ!’ zien welke mogelijkheden er al zijn voor gepersonaliseerde toetsroutes.

Kortom, wil je meer maatwerk leveren, de toetsdruk verlagen wil je zien of er voor jouw toetsroutes al een oplossing bestaat, meld je dan nu aan voor dit gratis webinar!


dinsdag

10

april 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.