Terug Hulp nodig

Resultaten & rapportages IEP Eindtoets 2018

Resultaten & rapportages IEP Eindtoets 2018

In mei ontvangt u de rapportages van de IEP Eindtoets. Naast de leerlingrapportage ontvangt u ook een groeps- en schoolrapportage. Alle rapportages hebben een update gekregen, zodat ze nog beter aansluiten bij uw onderwijspraktijk. Uiteraard hebben we de reacties van onze IEP-scholen hierin meegenomen. Graag laten we u zien welke wijzigingen we hebben doorgevoerd. Daarnaast gaan we uiteraard in op  het lezen van uw resultaten. Want hoe interpreteert u alle resultaten? Welke informatie kunt u goed en duidelijk onderbouwd voorleggen aan de leerling en ouders/verzorgers? En wat vertellen de resultaten over het huidige onderwijs van uw school?

Tijdens dit webinar gaan is het mogelijk om direct vragen te stellen aan Pepijn Dousi en Joost Schouten, onze IEP-adviseurs, via de chatbox. Wij ontmoeten u graag!

Kom het tijdstip u niet uit? Achteraf versturen wij een terugkijklink via onze nieuwsbrief. U kunt dan het webinar terugkijken wanneer het u schikt. Let op: er zijn 150 plaatsen voor dit webinar beschikbaar. Wanneer alle plekken vergeven zijn, kunt u de terugkijklink gebruiken.

woensdag

23

mei 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, indien u hiervoor was aangemeld kunt u inloggen om het terug te kijken.