Terug Hulp nodig
94 keer bekeken

IEP Eindtoets en IEP LVS

IEP Eindtoets en IEP LVS

HieperdeIEP: de IEP Eindtoets is jarig en bestaat vijf jaar! Dit schooljaar wordt de IEP Eindtoets voor de vijfde keer afgenomen op 16 en 17 april 2019. Tijdens dit webinar nemen we u in het eerste half uur mee door de highlights van de IEP Eindtoets. We geven praktische tips wat betreft aanmelden, voorbereiden, afname en de vertaling van het resultaat naar de onderwijspraktijk.  

Het tweede half uur, van 16:00 tot 16:30, krijgt u een sneakpreview van ons IEP LVS, een leerlingvolgsysteem waarmee u een compleet beeld van uw leerlingen krijgt. Dat betekent inzicht in de cognitieve vaardigheden taal en rekenen (hoofd). En natuurlijk ook de andere vaardigheden die belangrijk zijn voor je ontwikkeling zoals sociaal-emotionele ontwikkeling, leeraanpak en creatief vermogen (hart en handen).  

Stel tijdens het webinar direct uw vragen aan onze adviseurs Pepijn Dousi en Joost Schouten. Bent u aangemeld, dan ontvangt u automatisch de terugkijklink zodat u het webinar op een later moment nog eens terug kunt kijken, eventueel samen met uw collega’s.

donderdag

13

september 2018

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.