Terug Hulp nodig
44 keer bekeken

Bovenschools IEP-portal (BIEP): direct inzicht in de IEP Eindtoetsresultaten 2019

Bovenschools IEP-portal (BIEP): direct inzicht in de IEP Eindtoetsresultaten 2019

Met de Bovenschools IEP-portal (kortweg, de BIEP) krijg je direct inzicht in de IEP Eindtoetsresultaten van jouw basisscholen op leerling-, groeps-, school- en bestuursniveau.

Dit jaar hebben we de BIEP doorontwikkeld. Zo hebben we de inlogmethodiek vernieuwd waarmee collega's een eigen inlogaccount krijgen en zijn de lay-outs van de exports overzichtelijker. Daarnaast kun je de IEP Eindtoetsresultaten van 2018 met 2019 gaan vergelijken. Dit kan zowel op behaalde referentieniveaus als op de domeinscores (bijv. meten & meetkunde). Op deze manier geven we je inzicht in de opbrengsten van het onderwijs van het afgelopen schooljaar.Tijdens dit webinar laten we je de nieuwe functionaliteiten zien en bespreken we uiteraard hoe je de resultaten het beste kunt lezen en interpreteren.  

Het is mogelijk om tijdens het webinar direct vragen te stellen aan Pepijn Dousi en Joost Schouten, onze IEP-adviseurs, via de chatbox. Komt het tijdstip niet uit? Achteraf versturen wij een terugkijklink naar de deelnemers die zijn aangemeld.

woensdag

15

mei 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.