Terug Hulp nodig
37 keer bekeken

TOA Intervisiebijeenkomst Examinering

Samen werken aan een beter examenproces
TOA Intervisiebijeenkomst Examinering

Wanneer ben jij trots op de manier waarop een examen is afgenomen? Welk voorschrift schiet volgens jou echt door en waarom vind je dat? Bij ons geldt: afspraak is afspraak, zeker als het gaat om examinering. Ben je het hiermee eens?

Deze en andere vragen en dilemma’s maken onderdeel uit van de TOA Intervisiebijeenkomst Examinering. Met behulp van intervisiekaarten maak je binnen je examenorganisatie onderwerpen bespreekbaar waarover al veel te lang niet meer is gesproken. Door een functionele dialoog met elkaar te voeren over de wijze van examinering, kom je samen tot een betere én eenduidige manier van examineren.

Eenduidig examineren
Op gestructureerde wijze ontstaan er zo ideeën ter verbetering. Een belangrijk effect is ook dat je samen werkt aan een eenduidige manier van examineren. Dit leidt tot concrete vervolgstappen die het werkproces en de communicatie op de werkvloer sterk verbeteren.

Thema's
De TOA-intervisiekaarten zijn onderverdeeld in een aantal thema’s, zoals: 

visie op examinering,
kwaliteitsborging examinering en diplomering,
- exameninstrumentarium,
- afname en beoordeling,
communicatie en samenwerken,
- rollen en taken.

Tijdens dit webinar laten onze TOA-trainers Jos van Rijswijk en Luuk Bouwman zien hoe de intervisiebijeenkomst in de praktijk werkt. Nieuwsgierig? Meld je dan nu aan!

Kun je niet op deze datum? Meld je dan toch aan: je ontvangt namelijk een link, zodat je het webinar kunt terugkijken op een moment dat het jou uitkomt.

woensdag

11

december 2019

Dit webinar heeft al plaatsgevonden, u dient ingelogd te zijn om het terug te kijken.